Još malo pa praznici!

Bok svima!

Evo nas na kraju još jedne školske godine! Nadam se da vam je bila uspješna, a ako još imate nedoumica oko posljednjih testova i usmenih ispitivanja, preporučujem nekoliko priručnika koji vam mogu pomoći u učenju. Znam da vas ovakve preporuke neće previše oduševiti :-), ali možda baš nađete neki dobar savjet koji vam pomogne!

škola bez muke

 

Schumm,J.S. Škola bez muke: strategije i vještine učenja za uspjeh u školi. Autori savjetuju kako brže čitati, pametnije učiti, bolje organizirati vrijeme, bolje voditi bilješke, a pročitati možete i iskustva vaših vršnjaka.

 

Učenje ne mora

Knoblauch, J. Učenje ne mora biti mučenje. Uz korisne savjete kao u priručniku gore, možete pronaći i savjete kako koristiti knjižnicu i druge izvore informacija.

 

 

 

NEMA VIŠE LOŠIH

 

Weimer; Hess; Brademann. Nema više loših ocjena: kako to ostvariti? (skupina autora)

Savjeti u ovom priručniku također su primjenjivi u praksi, a mogu se naći i tablice u kojima možete pametno organizirati svoje vrijeme.

 

 

Na stranicama koprivničke knjižnice možete pronaći i korisne web izvore za učenje pa zavirite http://www.knjiznica-koprivnica.hr/knjiznica/defaultcont.asp?id=45&n=3&side=1 .

Sretno! 😉

Jedna misao o “Još malo pa praznici!

Komentiraj