Upoznavaonica :)

Nakon više od 4 000 komentara u Družionici – upoznaj se 🙂 odlučili smo od jedne kategorije napraviti dvije. U popularnoj Družionici 🙂 nastavit će te se družiti, bolje upoznavati i širiti prijateljske vibracije, a u novoj kategoriji novoskovanog naslova Upoznavaonica 🙂 predstavljat će se članovi kod pristupanja Blogu.

Evo prilike svima, starim tragačima da se ponovno predstave, novim da se prvi put predstave tako da se svi trenutno aktivni članovi Tragača bolje upoznaju ;)!

Upute novim Tragačima:

Nakon što ispuniš pristupnicu, vrijeme je da se predstaviš ostalim Tragačima u Upoznavaonici 🙂.

Napiši nekoliko rečenica o sebi: iz koje si knjižnice, koliko imaš godina, kakve knjige najviše voliš čitati (smiješne, bajkovite, pustolovne, ljubavne …), koji ti je najdraži književni lik, voliš li čitati lektire i tako dalje – reci nam sve što želiš :).

Nek se zna 😉 – knjižničarke koje vode klub su: Alica u Zemlji čudesa, Josy_fine,  Vjetropirka, kristinaunique, knjiznicarkauoblacima i MaryTheBookFairy :)!

137 misli o “Upoznavaonica :)

  1. Dobrodošli nam svi na ovaj blog. Ja sam Ana Lucija iz knjižnice i čitaonice Fran Galović u Koprivnici. Prošlog sam mjeseca navršila 13 godina. OBOŽAVAM ČITATI!!! Moja najdraža knjiga je Princezini dnevnici. Ima više nastavaka i svi su jaaakooo dobri. Trenutno čitan 5. dio. Inače sam stara tragačica, ali sad s novim imenom…

  2. Draga Mia/Mimi dobro nam došla! Ja sam Ana Lucija iz knjižnice i čitanice Fran Galović u Koprivnici. U slobodno vrijeme se bavim plivanjem. Plesala sam 6 godina u plesnim školama i u raznim klubovima. Najdraža knjiga mi je Princezini dnevnici. Ima više nastavaka i svi su odlični. Postoji i film, ali nije ni upola dobar kao knjiga. Najviše volim čitati dnevnike i ljubavne romane. Inače sam bila i prije aktivna na blogu, ali s drugim imenom…

  3. Ja preporućujem Priča o pobjedi,Rosie Kugli-prelijep biografski roman o Gordanu Kožulju.Preporućujem Hrvač od Melite Rundek😉😉😉💛

  4. Bok. Ja sam Dorian iz Šibenika. U slobodno vrijeme čitam i pjevam. Učlanjen sam u Gradsku knjižnicu u Šibeniku. Najviše volim čitati detektivske romane, ali volim i sve ostale knjige. Ovo je moj drugi profil.

    1. Bok. Ja sam Andrija iz Starigrada. Učlanjen sam u Gradsku knjižnicu Zadar. Volim svirati violončelo i vježbatri karate. U slobodno vrijeme igram se legićima. Od knjiga koje sam pročitao najviše mi se sviđa Harry Potter, a sad čitam Pipi Dugu Čarapu. Može preporuka za dobru ljetnu knjigu?

  5. Ne znam koliko imaš godina, ali rado ću ti pomoći.Preporučam Veliki zavodnik Zlatko Krilić , Hrvač Melita Rundek,Plavo staklo Nade Mihelčić i Krugovi na vodi Snježane Babić – Višnjić.Volim hravstke autore , kao što vidi po izboru književnika.

  6. Pa dobar vam dan, iako je meni noć. Uglavnom… ja sam Jure idem u 6.c razred a izgledam kao da idem u 8.b. Imam 12 godina i kako možete vidjeti iz mog “username” ja sam knjiški moljac. Al za stvarno. pročitao sam sve nastavke Harry- Potter-a dvaput. Iako se ne mogu odlučiti koja mi je najdraža knjiga, najdraži tzv. “žanrovi knjiga su mi: strip, usmene predaje, dječji romani, knijge s daškom romantike i poneki pustolovni roman. Ja sam novi “Tragač” te se nadam da ću uživati djeliti mišljenja s drugim knjigoljupcima.

  7. Bok! Ja sam Laura i dolazim iz Rijeke. Sviram violinu u Glazbenoj školi “Ivan Matetić Ronjgov”. Također bavim se glumom. Obožavam čitati knjige! Ja sam novi Tragač i veselim se našem druženju. ☺️

  8. Bok svima! Htjela sam pitati možemo li ponoviti izazov za Tragača Čitatelja Ljeta? Prošlo je već 5 godina pa me zanima možemo li to ponoviti. Unaprijed hvala!

  9. Zdravo jako mi je drago sto sam dio ovog bloga da se predstavim… Ja sam Hana imam 12 i pol godina i zivim u Kostreni i član sam Narodne čitaonice Kostrena. Najviše volim smješne i meni zanimljive knjige a najdrazi pisci su mi David Walliams i David Baddiel. Najdrazi književni lik mi je Harry Potter (također volim i fantastične knjige😀 Jako volim citati lektire ali ponekad su tako dosadne pa ih procitam nekad za jedan a nekad za više dana. Bas sam se napisala😂 uglavnom nadam se da cu se sa svima sprijateljiti i da ce nam biti super😄.

  10. Zdravo svim knjigoljupcima ja sam Hana i imam 12 i pol godina. Idem na balet i glumu😁 Zivim u Kostreni te idem u Narodnu knjiznicu Kostrena. Najdrazi pisci su mi David Walliams i David Baddiel. Žanrovi knjige su mi fantastika i humor. Najdrazi lik mi je Harry Potter. Jako volim citati knjige koje dobijem za lektiru ali su ponekad tako dosadne da ih procitam za jedan ili u najgorem slučaju za vise dana. Nadam se da cu se sprijateljiti sa svima,odjavljuje se jedna vrlo živahna Tragačica!😘

  11. Bok ja sam Sara živim u Bjelovaru volim čitati knjige,a najviše od svega volim crtati.
    Idem u Glazbenu školu Vatroslava Lisinskog i sviram gitaru treća sam godina.Jako volim glazbu i pjevanje. Inače idem u 6.a razred osnovne škole koju isto volim.

  12. Zovem se Petra. Živim u Bjelovaru s mamom, tatom, starijim bratom i dva vučjaka, Kenaji i Felina. Imam i sedam ribica. Jako volim čitati razne knjige, a najviše su mi fora dnevnici. Volim se i igrati s prijateljima. Zato se veselim što ću na ovom blogu spojiti i jedno i drugo, čitanje knjiga i druženje s prijateljima.

  13. Zovem se Lucija. Živim u Bjelovaru. Idem u četvrti razred. Volim dinosaure, Monster High, mačke, knjige i igrice na tabletu. Radujem se novim prijateljima na Tragačima.

Komentiraj