Upoznavaonica :)

Nakon više od 4 000 komentara u Družionici – upoznaj se 🙂 odlučili smo od jedne kategorije napraviti dvije. U popularnoj Družionici 🙂 nastavit će te se družiti, bolje upoznavati i širiti prijateljske vibracije, a u novoj kategoriji novoskovanog naslova Upoznavaonica 🙂 predstavljat će se članovi kod pristupanja Blogu.

Evo prilike svima, starim tragačima da se ponovno predstave, novim da se prvi put predstave tako da se svi trenutno aktivni članovi Tragača bolje upoznaju ;)!

Upute novim Tragačima:

Nakon što ispuniš pristupnicu, vrijeme je da se predstaviš ostalim Tragačima u Upoznavaonici 🙂.

Napiši nekoliko rečenica o sebi: iz koje si knjižnice, koliko imaš godina, kakve knjige najviše voliš čitati (smiješne, bajkovite, pustolovne, ljubavne …), koji ti je najdraži književni lik, voliš li čitati lektire i tako dalje – reci nam sve što želiš :).

Nek se zna 😉 – knjižničarke koje vode klub su: Alica u Zemlji čudesa, Josy_fine,  Vjetropirka, kristinaunique, knjiznicarkauoblacima i MaryTheBookFairy :)!

Oglasi

129 misli o “Upoznavaonica :)

  1. Dobrodošli nam svi na ovaj blog. Ja sam Ana Lucija iz knjižnice i čitaonice Fran Galović u Koprivnici. Prošlog sam mjeseca navršila 13 godina. OBOŽAVAM ČITATI!!! Moja najdraža knjiga je Princezini dnevnici. Ima više nastavaka i svi su jaaakooo dobri. Trenutno čitan 5. dio. Inače sam stara tragačica, ali sad s novim imenom…

  2. Draga Mia/Mimi dobro nam došla! Ja sam Ana Lucija iz knjižnice i čitanice Fran Galović u Koprivnici. U slobodno vrijeme se bavim plivanjem. Plesala sam 6 godina u plesnim školama i u raznim klubovima. Najdraža knjiga mi je Princezini dnevnici. Ima više nastavaka i svi su odlični. Postoji i film, ali nije ni upola dobar kao knjiga. Najviše volim čitati dnevnike i ljubavne romane. Inače sam bila i prije aktivna na blogu, ali s drugim imenom…

  3. Ja preporućujem Priča o pobjedi,Rosie Kugli-prelijep biografski roman o Gordanu Kožulju.Preporućujem Hrvač od Melite Rundek😉😉😉💛

  4. Bok. Ja sam Dorian iz Šibenika. U slobodno vrijeme čitam i pjevam. Učlanjen sam u Gradsku knjižnicu u Šibeniku. Najviše volim čitati detektivske romane, ali volim i sve ostale knjige. Ovo je moj drugi profil.

    1. Bok. Ja sam Andrija iz Starigrada. Učlanjen sam u Gradsku knjižnicu Zadar. Volim svirati violončelo i vježbatri karate. U slobodno vrijeme igram se legićima. Od knjiga koje sam pročitao najviše mi se sviđa Harry Potter, a sad čitam Pipi Dugu Čarapu. Može preporuka za dobru ljetnu knjigu?

  5. Ne znam koliko imaš godina, ali rado ću ti pomoći.Preporučam Veliki zavodnik Zlatko Krilić , Hrvač Melita Rundek,Plavo staklo Nade Mihelčić i Krugovi na vodi Snježane Babić – Višnjić.Volim hravstke autore , kao što vidi po izboru književnika.

  6. Pa dobar vam dan, iako je meni noć. Uglavnom… ja sam Jure idem u 6.c razred a izgledam kao da idem u 8.b. Imam 12 godina i kako možete vidjeti iz mog “username” ja sam knjiški moljac. Al za stvarno. pročitao sam sve nastavke Harry- Potter-a dvaput. Iako se ne mogu odlučiti koja mi je najdraža knjiga, najdraži tzv. “žanrovi knjiga su mi: strip, usmene predaje, dječji romani, knijge s daškom romantike i poneki pustolovni roman. Ja sam novi “Tragač” te se nadam da ću uživati djeliti mišljenja s drugim knjigoljupcima.

  7. Bok! Ja sam Laura i dolazim iz Rijeke. Sviram violinu u Glazbenoj školi “Ivan Matetić Ronjgov”. Također bavim se glumom. Obožavam čitati knjige! Ja sam novi Tragač i veselim se našem druženju. ☺️

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s