Pitanje tragačice Magdalene

Proučavajući živote hrvatskih pisaca i njihovih biografija , naišla sam na Mladena Bjažića i njegovu knjigu Opasno po život. Zanima me o čemu je ta knjiga ,jer su opisi te knjige na internetu dosta šturi. Hvala na svakom komentaru!

Oglasi

About Gradska knjižnica Zadar

www.gkzd.hr Gradska knjižnica Zadar središnja je zadarska posudbena narodna knjižnica, središte mreže zadarskih Knjižnica, ali i središte lokalne zajednice zbog velikog broja događanja koje prihvaća, pomaže ili samostalno organizira.

Jedna misao o “Pitanje tragačice Magdalene

  1. Knjiga je objavljena sad već davne 1993. godine i sadrži četiri priče. Prva priča Opasno po život je moderna priča o ocu znanstveniku čiji još nedovršeni pokus u obliku spreja završi u rukama njegove kćerke koja dolazi do zanimljivog otkrića – svi koji budu poprskani počnu protiv svoje volje govoriti istinu. Možete si misliti koga je sve poprskala i što je sve otkrila.
    Ostale priče su inspirirane povijesnim događajima kao što je buna hvarskih pučana protiv mletačke gospode u 16. st. i priča inspirirana Zlatarevim zlatom. Iako se radi o povijesnim temama pisana je modernim jezikom s puno dijaloga i brzom radnjom tako da će se, vjerujem, svidjeti i današnjim generacijama mladih čitatelja.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s