Monstrumnazija

Svima koji traže roman koji se brzo i lako čita preporučam ovu zabavnu fantastičnu priču o prijateljstvu, ljubavi i prihvaćanju različitosti!

Melody je obična petnaestogodišnjakinja koja sa svojom obitelji – mamom, tatom i starijom sestrom, dolazi živjeti u gradić Salem. Nitko nije smatrao da je Melody lijepa sve dok joj njen otac, plastični kirurg, nije sredio nos kako bi se mogla bolje uklopiti u njihov životni stil na Beverly Hillsu. Ali sada kada dolazi u novi grad i započinje novi život Melody njen izgled muči više nego ikada: sviđa li se ljudima zbog svog izgleda ili zbog toga kakva je kao osoba…
Uskoro izgled prestaje biti glavni problem jer Melody upoznaje Jacksona, a on nije nimalo običan mladić… Čas je totalno zaljubljen u nju, a već sljedećeg trena se ponaša kao da ju uopće ne primjećuje!

Franka ima samo petnaest dana, ali zahvaljujući njenom ocu Viktoru, znanstveniku koji ju je stvorio, izgleda kao potpuno razvijena petnaestogodišnja djevojka. Otac ju je opskrbio školskim znanjem tipične petnaestogodišnjakinje, a pobrinuo se i da joj ponašanje bude u skladu s godinama. Frankina soba je zapravo laboratorij i ona još nikada nije izašla iz kuće! Ona uskoro otkriva da je zapravo monstrum koji se mora skrivati da bi preživio, ali ona samo želi slobodno živjeti i biti ono što je – zaljubljena tinejdžerica prekrasne zelene kože!

Melodyn i Frankin svijet se isprepliću prvog dana nove školske godine. Monstrumi se zaljubljuju u normalce iako znaju da ne smiju, normalci se zaljubljuju u monstrume jer ne znaju da oni zaista postoje…

Hoće li ove dvije naizgled vrlo različite djevojčice biti prijateljice morat ćete sami otkriti ;)!

Koga bi ti radije za prijateljicu: Melody ili Franku? Zašto?

Josy_fine

Oglasi

About Gradska knjižnica Zadar

www.gkzd.hr Gradska knjižnica Zadar središnja je zadarska posudbena narodna knjižnica, središte mreže zadarskih Knjižnica, ali i središte lokalne zajednice zbog velikog broja događanja koje prihvaća, pomaže ili samostalno organizira.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s