Wrap Back – preporuka

Dragi Tragači,

jeste li se ikad našli u situaciji da trebate nekome preporučiti što čitati? Je li vam se desilo da ste silno željeli opisati svoju omiljenu knjigu, ali niste našli način da svoje oduševljenje izrazite u nekoliko suvislih i uvjerljivih rečenica??

Ne brinite, stiže spas!

Donosimo vam jednu tehnika za razgovor o knjigama jednostavnu uputu kako predstaviti knjigu na sugestivan i uvjerljiv način. Isprobajte, sigurno pali!

Wrap Back je dojmljiv način pričanja o knjizi.  Započinte pričajući o glavnim događajima, a završite povezujući vašu preporuku s naslovom. Možete govoriti o glavnom liku, događaju, mjestu gdje se priča dešava. Na primjer…

Bila je mrkla noć kada su dvije sasvim čudne spodobe, jedan čarobnjak i jedna mačka, stigle u Kalinin prilaz broj četri donijevši sa sobom malenog dječačića. Bebu Harryja ostavili su pred ulazinim vratima jedne sasvim prosječne kuće u jednom sasvim prosječnom građanskom naselju. Kako će se to po svemu sudeći čudesno dijete snaći u dosadnom svijetu bez čarolije? Kako će ga prihvatiti rođaci na čijem pragu je ni kriv ni dužan završio? Kako će se, naposljetku, obračunati sa zlom koje ga je učinilo siročetom? Sve to otkrijte u knjigama o malom čarobnjaku Harryju. Pustolovinu započnite prvom knjigom “Harry Potter i  kamen mudraca”.

Nadamo se da će vam ovaj zgodan način pričanja o knjizi pomoći idući put kada vas netko pita: Znaš li za neku dobru knjigu?

Do tada, Wrap Back tehniku možete ispobati pišući preporuku za čitanje u komentarima. Jedva čekamo da vidimo kako vam ide! 🙂

 

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s