ONO SI ŠTO ČITAŠ

U tijeku je MJESEC HRVATSKE KNJIGE. Sigurno ste čuli za ovu manifestaciju koja se svake godine od 15. listopada do 15. studenog odvija diljem Hrvatske s ciljem populariziranja knjige i čitanja kod djece od najranije dobi, pa do osoba treće životne dobi. Svake godine MHK je posvećen jednoj temi, a ovogodišnja tema je SVJETLOST I TEHNOLOGIJE ZASNOVANE NA SVJETLOSTI te se u skladu s tim organiziraju razni programi u knjižnicama.

PLAKAT MHK 2015Interesirajte se koje programe organiziraju vaše knjižnice u sklopu MHK-e i uključite se u one koji vam se čine zanimljivima. 🙂

Ove godine MHK ima moto: ONO SI ŠTO ČITAŠ.

Zanima nas vaše mišljenje o ovom motu koje objavite u komentaru.

 

 

Oglasi

3 thoughts on “ONO SI ŠTO ČITAŠ

  1. Sviđa mi se moto i rekla bih da osobu definiraju knjige koje čita. Npr. ako čita pustolovne romane, sigurno je da je i ona pustolovna. Ili, ako netko čita sve žanrove knjiga kako mu dođe to bi možda značilo da voli različite stvari u životu, voli rizike, dok osoba koja ima određeni žanr nije otvorena prema novim idejama, drugim ljudima i svjetovima.

  2. Moto je super i mislim da to vrijedi i za mene. Istina je da si ono što čitaš, ako uopće čitaš. Vrsta žanrova i vrsta knjiga definira karakter osobe. Ako osoba ne čita uopće, znači da je jako lijena. Ja naprimjer čitam različite žanrove i svi me oduševljavaju. To bih značilo da volim različito i da sam spremna na sve.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s