Dječji čitateljski klub Gradske knjižnice Vukovar

Pozdrav Tragači!

U Gradskoj knjižnici Vukovar okupili su se mladi čitatelji koje spaja ljubav prema knjizi i čitanju. Kako nas je sve uhvatila Božićna groznica, druženje je započelo potragom za knjigama koje govore o Božiću i zimi. Čitatelji su imali zadatak izgubiti se među policama i pronaći nekoliko knjiga, što su oni vrlo uspješno izvršili.

bubamare 028

Nakon potrage u prekrasnom okruženju koje podsjeća na dnevni boravak čitatelji su uz topli čaj i keksiće čitali i razgovarali o Božićnim pričama i pjesmama. 

bubamare 037 bubamare 050
Jedni drugima su govorili koje su im Božićne priče ostale u sjećanju, zašto baš one, koji likovi su privukli njihovu pozornost pa smo imali priliku slušati o Marliću i njegovim Božićnim dogodovštinama, teti Mraz, obitelji Snjegović, medvjedićima koji su spašavali Božić i mnogim drugim.

bubamare 070

Pred kraj druženja trebali smo smisliti naziv našeg čitateljskog kluba gdje su mudre glavice iznijele mnogobrojne ideje koje smo stavili na papir i odlučili da ćemo razmisliti o njima i sljedećeg puta odabrati naziv. Do tada vas pozdravljamo iz Vukovara i unaprijed vam želimo čestiti Božić i sretnu Novu 2015. godinu.

donacija Kune 087

MaryTheBookFairy

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s