Upoznavaonica :)

Nakon više od 4 000 komentara u Družionici – upoznaj se 🙂 odlučili smo od jedne kategorije napraviti dvije. U popularnoj Družionici 🙂 nastavit će te se družiti, bolje upoznavati i širiti prijateljske vibracije, a u novoj kategoriji novoskovanog naslova Upoznavaonica 🙂 predstavljat će se članovi kod pristupanja Blogu.

Evo prilike svima, starim tragačima da se ponovno predstave, novim da se prvi put predstave tako da se svi trenutno aktivni članovi Tragača bolje upoznaju ;)!

Upute novim Tragačima:

Nakon što ispuniš pristupnicu, vrijeme je da se predstaviš ostalim Tragačima u Upoznavaonici 🙂.

Napiši nekoliko rečenica o sebi: iz koje si knjižnice, koliko imaš godina, kakve knjige najviše voliš čitati (smiješne, bajkovite, pustolovne, ljubavne …), koji ti je najdraži književni lik, voliš li čitati lektire i tako dalje – reci nam sve što želiš :).

Nek se zna 😉 – knjižničarke koje vode klub su: Alica u Zemlji čudesa, Josy_fine,  Vjetropirka, kristinaunique, knjiznicarkauoblacima i MaryTheBookFairy :)!

137 misli o “Upoznavaonica :)

 1. Pozdrav svima, ja sam Martina, imam previše godina i dolazim iz Bjelovara. 🙂 Kao i svi Tragači, jako volim knjige i moj je životni san postati spisateljica. U slobodno vrijeme pišem priče i pjesmice, crtam, čitam, odlazim u knjižnicu, čitam, učim, družim se s prijateljima, čitam, slušam glazbu (najdraža mi je klasična), čitam i još mnogo drugih zanimljivih stvari. Jesam li spomenula da jako volim čitati?
  Osim knjiga i čitanja, jako volim životinje, a doma imam i dva psa, jednog papagaja, i pauka/paučicu ispod pisaćeg stola kojeg/koju sam nazvala Šarlota i kojeg/koju nemam srca otjerati iako ne volim paukove.
  Uz to volim jesti čokoladu, malu djecu ( njih ne volim jesti.), Božić, miris papira i proljeće. Na ovom blogu tragam za dobrim knjigama već dvije godine, a uz puno lijepih knjiga, pronašla sam i neke jako dobre prijatelje. U Bjelovaru sam i članica knjiškog čitateljskog kluba sa ultra-super-zakon imenom: Gutači knjiga.
  To bi ukratko bilo nešto o meni. Još jednom pozdrav svim novim Tragačima (a i starima).
  P.S. Zaboravila sam napomenuti da se uz posao spisateljice nadam i karijeri knjižničarke. 😉

 2. Bok!Ja sam Lucyana.Imam 10 i pol godina uskoro ću 11.Volim čitati pustolovne,zabavne,realističke i ostale knjige.Članica sam čitateljskog kluba Čitafora.Naša knjižnica(Selčina), je vrlo mala ali lijepa.Željela bih studirati književnost(u dva smjera:bibliotekarstvo i prof. hrvatskog).

  1. Dobrodošla Lucyana. Nadam se da ćeš na ovom blogu upoznati nove prijatelje i otkriti mnoge zanimljivosti vezane uz knjige, nama najdraže stvari na ovom svijetu.

 3. Ja sam Ana,za dva ću tjedna napuniti 13 godina i naravno,obožavam čitanje.:-D
  Osim čitanja zanima me i povijest,kemija i gluma.Većinu tjedna provodim u školi,zbog mnogo dodatnih aktivnosti na koje idem.Nemam najdraži predmet,no zato imam dva najgora,likovni i tjelesni.Vikendima glumim u Bjelovarskom kazalištu ili idem s obitelji na izlete.Volim kesten-pire,tamnu čokoladu i Cedevitu od limuna. :-)Imam dvogodišnju napast,seku Mihaelu,od koje su stradale mnoge moje knjige,a o časopisima da i ne pričam.Zaboravila sam reći da dolazim iz malog,ali jaaako lijepog grada Bjelovara i iz mukotrpne,ali jaaako lijepe IV.osnove škole Bjelovar. 😉 Već dugo nisam bila na Tragačima,jer u mjestu u kojem sam ljetovala nije bilo signala,a kad je počela škola,imala sam poveću hrpu učenja za inicijalne testove. 😦 Trudit ću se biti što aktivnija i naravno,ćitati,ovaj,gutati što više kniga. 😉

 4. Moje ime je Anja,zapravo. Više od ičega na svijetu volim čitati zanimljive knjige i slušati glazbu. Najbolja knjiga mi je Izgubljena u prijevodu od Jean Kwok. Osim čitanja i slušanja glazbe,volim povijest. To mi je najdraži predmet. Zanimljivo mi je učiti i otkrivati kako su naši predci prije živjeli. 🙂 Također volim čokoladu od lješnjaka(to jest,sladoled s okusom lješnjaka),grožđe i drago kamenje. Živim u prekrasnom gradu Zadru koji se,sva sreća,nalazi blizu mora i idem u jednu zadarsku osnovnu školu koja baš i nije najbolja škola na svijetu. Idem u sedmi A razred i pred kraj prvog mjeseca napunit ću 13 godina. I,na kraju,kad odrastem,htjela bih raditi nešto što je vezano uz knjige! 😉
  To bi bilo nešto o meni. 🙂

 5. Pozdrav svima od novog Tragača! Ja sam Cinculjak iz Komletinaca i imam 9 godina. Član sam KLJUČ-a, što znači Kluba Ljubitelja Učenja i Čitanja u našoj školskoj knjižnici. Volim čitati Garfilda i Sportske novosti i istraživati o raznim zanimljivim događajima. Moj prvi čitateljski zadatak u našem Klubu je saznati 7 zanimljivih stvari o nogometu i pronaći najljepšu ljubavnu pjesmu za zajedničko čitanje. Nadam se da ću biti i dobar Tragač!

 6. Naravno Lucyana da možeš poželjeti dobrodošlicu. I ja se pridružujem u ime ‘velikih’ Tragačica, knjižničarki i voditeljica našeg najdražeg Bloga. Raduje nas povratak članova KLJUČ-a iz Komletinaca koji su prije nekog vremena bili jedni od marljivijih Tragača. Sigurna sam da ćeš i ti Cinculjak biti isto tako dobar Tragač.

 7. bmbankica
  Pozdrav svima!
  Ja sam Branka,knjižničarka na Dječjem odjelu knjižnice u Bjelovaru. Drago mi je što mogu i na ovaj način komunicirati s djecom. Inače, volim pročitati dobru knjigu koja me mora od samog početka jakoooo zainteresirati. Volim lijepo štivo, priče iz svakodnevnog života, humoristične knjige, ali i krimiće i bajke. Nikada nisam pročitala niti jednu SF knjigu, ali sam si obećala da ću to svakako učiniti da se malo približim i ovoj vrsti knjiga. Osim knjiga volim čokoladu, jagode,cvijeće, kokos i mačke.Volim pročitati svaku novu priču o micama…Imam svoja dva najveća blaga a to su Marko i Filip. Najdraži književnik mi je Miro Gavran a najdraži pjesnik D. Tadijanović.
  Mislim da je ovo dovoljno i vjerujem da ću se lijepo družiti s vama.
  Pozdrav od Bmbankice

 8. Pozdrav svima! Ja sam Alisa u Zemlji Knjiga. Članica sam KLJUČ-a iz Komletinaca i nova sam Tragačica. Prije dva dana posudila sam knjigu kronike Spiderwick, počela sam je čitati i jako mi se sviđa! Uzbudljiva je.

 9. Bok!Ja sam Luka i imam 8 godina.Jako volim čitati,a moja najdraža knjiga je “Grozni Grga”.Moj najdraži predmet je hrvatski,jer pod satom uvijek čitamo neku novu priču.

 10. Bok.Zovem se Lorena i imam 13 godina.Volim čitati knjige i pisati priče.Obožavam se igrati s psićima.Imam psa Zaru,ponekad i ona legne pored mene,pa ja počnem čitati naglas.Moji najdraži predmeti su hrvatski i povijest.Omiljena knjiga mi je Dnevnik Pauline P.Obožavam se zabavljati i družiti sa svojim prijateljima.
  Toliko od mene.

 11. Pozdrav svima, ja sam Leona, imam 11 godina i dolazim iz Zadra. 🙂 Kao i svi Tragači, jako volim knjige. U slobodno vrijeme pišem pjesmice i priče, crtam, čitam, odlazim u knjižnicu, družim se sa prijateljima, čitam i još mnogo drugih zanimljivih stvari.
  Osim knjiga i čitanja, jako volim životinje( doma imam ,ni sama neznam koliko mačaka , ali mislim da ih je još uvijek 6) , obožavam jesti čokoladuuuu iii jako volim svoje 2 mlađe sestre
  To bi ukratko bilo nešto o meni. Još jednom pozdrav svim Tragačima.

 12. Bok! Ja sam Dodika. Imam 11 godina.Iz Bjelovara sam. Kad stignem idem na radionice u knjižnicu. Volim čitati knjige. U slobodno vrijeme sviram flautu, treniram plivanje, pišem priče, crtam,… Najdraže knjige su mi Dnevnici Pauline P. Obožavam čitati romane Mate Lovraka, Sanje Polak, Sanje Pilić….i neke romane stranih pisaca kao Erich Kastner, Lemony Snicket, J.K.Rowling,… Knjige koje mi se sviđaju mogu pročitati za manje od sat vremena i po nekoliko puta.

 13. Bok! Ja sam Marija iz Koprivnice. Imam 8 godina i jako volim čitati. Najviše volim čitati pustolovne priče. najdraža knjiga mi je “Čudnovate zgode šegrta Hlapića”. Gledala sam i istoimeni film, ali mi se više svidjela knjiga jer bolje opisuje detalje, uzbudljivija je i opširnija je nego film. U slobodno vrijeme idem na radionice u knjižnicu i vrlo radi crtam.

 14. Bokić! Ja sam Ana L.A. <<<3 Jako volim čitati kao i svi vi ostali. U slobodno vrijeme čitam , pišem priče, crtam i slušam glazbu. Jako se volim zabavljati u društvu knjiga. Najdraže knjige mi se nalaze u serijalu Škola slave spisateljice Cindy Jeffiries. Precool!!! No sada nešto o meni: Imam 11 godina ( u 12. mjesecu ću 12) i živim u Koprivnici s mamom, tatom, sekom, djedom i bakom. Pohađam 5. razred osnovne škole Đuro Ester i redovito odlazim u knjižnicu i čitaonicu Fran Galović. Tek sam nova u Tragačima, ali mi se jako sviđaju. Od stilova jako mi se sviđaju romantika, dnevnici i pustolovni romani. Danima bih mogla samo čitati i čitati. Također jako volim lektire. Čitanje je korisno, možeš mnogo toga novoga naučiti i pomaže ti u hrvatskom koji mi je najdraži predmet. Pozdrav svim ostalim tragačima. Vidimo se uskoro ili bolje rečeno čitamo se uskoro. <<<3

 15. Zdravo svima,ja sam Lana.Volim odlaziti čitati u svoju knjižnicu u Koprivnici koja se zove knjižnica i čitaonica Fran Galović.Jako volim čitati fantastične i mistične knjige,i nova sam na Tragačima.

  1. Pozdrav, ja Magdalena šaljem vam puno bjelovarskih pozdrava jer naravno dolazim iz Bjelovara.Sebe bih opisala kao vedru i veselu osobu koja voli društvo . Jako volim čitati knjige ,a najdraže su mi one u kojima pronađem sebe .Uz guštanje i uživanje u knjigama jako volim predstave i zato glumim u Bjelovarskom kazalištu i rado bih kino zamjenila kazalištem. Volim pisati priče i maštovite sastavke ,a uz to izrađujem figurice ORIGAMI.Volim slušati glazbu i preslistavati časopise kao što su OK-ej i Modra lasta. Sada preko ljeta odlazim u dječji odjel knjižnice u Bjelovaru i uključena sam u razne radionice .Za sada ovo je sve o meni i nadam se da ću se dobro zabaviti i upoznati nove frendove i pročitati još puno lijepih kjiga. P.S nemoj te mi zamjeriti ,ako imam pokoje greškice .

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s