Maškarane fotografije: 3. dio

Dragi Tragači,

sjećate li se onog sumnjivog društva, čije smo članove pokušali razotkriti?? E pa ostale su nam još ove tri sumnjivice, koje smo ulovili u noćnom izlasku! Kakve su to partijanerice, vidite i sami. Možete samo zamisliti kakvim se sumnjivim poslovima bave!

zadranke_2

Da ne duljim, Tragači, na posao. Njihove nadimke tražimo, dead or alive! 😉

Evo još nekoliko sumnjivih likova koje treba razotkriti!

Kika Interliberxxxx

Oglasi

9 thoughts on “Maškarane fotografije: 3. dio

  1. Ne znam jel’ se tko od vas sjeća rock banda Eurytmics i Annie Lennox… čini mi se da je tražena osoba s desne strane baš Annie… čula sam da si je ovih dana obojala kosu u žarko zelenu. A bila je ove jeseni i na Interliberu s kćerkom (tražena osoba u sredini) 😉 .

  2. Hm… jesi li sigurna, Vjetropirko, da je to upravo Annie Lennox? Tko god da je, majstorica je maskiranja! Tragači, ima li netko drugi ideju tko bi to mogao biti??

  3. Druga fotografija:
    Dječak s majicom “uprskanom bojama” bi mogao biti Miky. Do njega djevojčica s rogovima je Vampmorana. Do Vamporane je Lorena2000. Djevojčica s brkovima i aureolom je Cats. 😉

  4. Upravo tako. Sa brkovima i aureolom, cats. Sa rogovima, vampmorana. Sa vikinškom kapom, lorena2000. Sa krunom, knjižničarka kristinaunique, a ostali, hm hm, mislim da to nisu Tragači, već oni gosti.

    1. Megi 100% si pogodila. Bravo! Tragači, preostala je još jedna “sumnjiva” osoba koju nitko nije pogodio. Radi se o osobi s prve fotografije sa zelenom kosom i zelenim naočalama. Ako nije Annie onda je to zadarska knjižničarka Josy_fine. Jesam li pogodila?

    1. Megi, želiš reći da je moguće da ljubazna knjižničarka ima zeleni čuperak posred glave? Mislila sam da ljubazne knjižničarke uvijek imaju pundžu i naočale. 😉 Nažalost, za sada smo završili s maškaranim fotografijama, vrijeme karnevala je prošlo. No nikad se ne zna kada i gdje će se te sumnjive osobe opet pojaviti zar ne? Savjetujem ti da i dalje budeš na oprezu…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s