Maškarane fotografije: 1. dio

Dragi Tragači,

vrijeme je maškara i karnevala, već kako se gdje kaže. Stoga vam u veljači slijede neki prigodni zadaci. Priča ide ovako…

Prije neko vrijeme na nekom nepoznatom mjestu sastala se grupa nepoznatih ljudi. Trudili smo se saznati više o njima, no obavijeni su velom tajni. Sve što je od misterioznog sastanka ostalo nekoliko je fotografija. Ono što od vas tražimo je da dobro pogledate prvu fotografiju i otkrijete mjesto i povod susreta te identificirate sudionike. Pazite, nemojte otkriti njihov pravi identitet, već samo nadimke! Čuli smo da se bave važnim i tajnim poslom pa moraju ostati zaštićeni.

Nadamo se da ćete uspješno razriješiti tajne ove fotografije, jer idući tjedan stiže iduća, s novim misterioznim osobama!

tragaci

Pa, možete li nam pomoći?? 😉 Komentare molimo u komentare. Hm… ok, ovo je bilo nepotrebno. 😛

Oglasi

11 thoughts on “Maškarane fotografije: 1. dio

  1. Jagodice Bobice, znači li to da prepoznaješ nekoga na fotografiji? Otkrij nam! A mjesto i povod okupljanja?? Help!

  2. Ja (na žalost), poznajem nekoga s te fotografije. Onog s piratskom kapom. Nadimak mu je Gaby i plaćeni je čitač u Hrvatskoj, progone ga sve knjižnice. Mjesto okupljanja je bio Zagreb, ali lokaciju nisam uspio doznati. Nadam se da sam Vam pomogao. 🙂

  3. Bravo, Gaby! Puno si nam pomogao razotkrivši tog Gabyja, plaćenog čitača. Hm… jesu li vam imena slučajno ista ili…? Kažeš da ga progone sve knjižnice. Što li je učinio, pitam se??
    A vi drugi Tragači, prepoznajete li koga?

  4. Ja mislim da sam ih uspjela sve prepoznati. Djevojčica na desnoj strani je Lorena2000, kraj nje vampmorana i miki. Tu su onda cats i martina, pa gaby i auroraspoti, a nekako mi se čini da su kraj Gabya žvaks i Jagodica Bobica. Mjesto okupljanja je Zagreb, a po odjeći i plakatima oko Tragača mi se nekako čini da je to Interliber. Ipak, nisam tako sigurna u sve to. 😛

  5. Draga Megi, mislim da ti Sherlock Holmes nije do koljena! Čini mi se da si sve nekako dobro nanjušila, a ako ostali Tragači imaju što dodati i pojasniti, neka to učine.
    Megi, molim te, obavezno se uključi u istragu iduće fotografije, koju ćemo objaviti idući tjedan. Posao je važan i težak, treba nam tvoje oko sokolovo. 😉 Ma bravo!!

  6. Slika s Interlibera. S desna na lijevo stoje: Lorena2000, Vampmorana, Miky, Martina, Cats, Auroraspoti, Gaby, Žvaks i Jagodica Bobica.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s