POGODI IME POZNATOG DJEČJEG KNJIŽEVNIKA!

Tragači, pred vama je nova igra asocijacije (asocijacija znači vezivanje u svijesti jedne pojave, stvari, osobe s drugom). Evo i kratkih uputa:

U tablici koja je podjeljena na četiri stupca (1,2,3,4) i četiri retka (A,B,C,D) skrivene su asocijacije koje će vas voditi do rješenja stupaca i konačnog rješenja. Prvo pogađajte rješenja svakog stupca (redosljed nije važan), a zatim pokušajte pogoditi konačno rješenje. Ne moraju biti pogođena sva polja da biste pogađali konačan odgovor. Kad vas asocijacije asociraju na nešto i mislite da bi to mogao biti točan odgovor u komentaru ga i napišite, npr. rješenje stupca A = čizmice; rješenje stupca B = putovanje; konačno rješenje = Čudnovate zgode šegrta Hlapića.

Igra traje sve dok ne pogodite točan konačni odgovor, a najdulje sedam dana od objave posta kada ćemo obznaniti točan odgovor. Do tada vi samo pogađajte. Na početku će u svakom stupcu biti otvorena po jedna asocijacija, a svakog dana u tablicu će se dodavati nove asocijacije.

NEKA IGRA POČNE!

💡 SRETNO! 💡

ASOCIJACIJA TRAGAČI 1

ZA

ONE

KOJI

ŽELE

PROVJERITI

RJEŠENJA

STUPACA

I

KONAČNO

RJEŠENJE

NEKA

POGLEDAJU

OVDJE:

ASOCIJACIJA 5

Oglasi

19 thoughts on “POGODI IME POZNATOG DJEČJEG KNJIŽEVNIKA!

  1. Bravo Žvaks i dory25!
    Pogodile ste konačno rješenje s malo otvorenih polja. Svaka čast. Morat ćemo smislit malo težu asocijaciju za vas. Ali stupci vam idu malo teže. rješenje stupca D nije točno. Dodane su nove asocijacije, pa ćete sad možda pogoditi.

  2. Igra pogađanja je gotova. Ali da bismo stavili “točku na i” trebamo još napisati sve što znamo o Anti Gardašu. Tko zna neku zanimljivost iz njegove biografije neku ju napiše u komentaru. Slobodno se osvrnite i na Gardašev bogati književni opus, pa napišite koje ste njegove knjige čitali i koje su vam se svidjele i zašto.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s