SMIŠLJAONICA

Molimo sve Tragače koji imaju konstruktivnu* ideju o novoj koncepciji Bloga neka ju napišu u svom komentaru. Predlažite ideje koje će biti moguće ostvariti s obzirom na tehničke mogućnosti i vaše mogućnosti pristupanja Blogu. Dobrodošli su svi takvi prijedlozi. 🙂

* ako ne znate što znači ova riječ, potražite njeno značenje u Rječniku stranih riječi ili na Hrvatskom jezičnom portalu.

slika preuzeta s: failuretalent.deviantart.com
slika preuzeta s: failuretalent.deviantart.com

Početni prijedlog jest bio da tragači pišu preporuke knjiga za svoje vršnjake. Prijedlog je dobar, ali bi ga trebalo još razraditi.

Za prijedloge i komentare imate 10 dana, točnije do 25.11.2013.

Iskoristite ovu priliku i napravite Blog po svojoj mjeri :smile:!

Oglasi

7 thoughts on “SMIŠLJAONICA

 1. Ja imam ideju.Mogli bi se opet brojiti komentari.Svaka 3 mjeseca odredili bi se par najaktivnijih tragača.Možda bi se i malo ćešče mogla održavati natjecanja priča.

 2. Mogli bi češće održavati razna natjecanja, a možda bi smo mogli ponovno pokrenuti pisanje priče. Tete knjižničarke bi mogle najaktivnijim Tragačima pokazati kako se pišu postovi, te bi oni mogli preporučavati knjige ostalim Tragačima koji bi postavljali pitanja i sl.
  :mrgreen:

 3. Ovo je malo teže za odgovoriti jer nama Tragačima (po mom mišljenju) je blog i ovako dobar. 😛 :mrgreen: Žvaks slažem se s tobom ali mislim da bi to s postovima bilo malo nepravedno, jer svi bi Tragači hjeli imati svoj post ovdje, a ima nas jako puno pa….Jasno ti je što hoću reći 🙂 Što se tiče natjecanja, mogli bismo za vrijeme adventa svaki 2-3 dan u tjednu (tete knjižničarke, vi birajte ipak vi radite pa nemate baš tolikoslobodnog vremena) imati neko natjecanje i dan nakon proglašenje pobjednika. 22.-23.12. bi se zbrojilo koji Tragač ima najviše pobjeda i on bi dobio neku nagradu kao mali dar za Božić (kao što su prošle god. pobjednici nekog natjecanja dobili čokoladu). Ta mala natjecanja mogli bi biti npr.:

  a) Napiši kratku priču u zadanom roku na neku temu, mogu biti i neki posebni uvjeti (npr. priča moja imati za lika tog i tog, radnja mora biti tad i tad i tamo i tamo…)
  b) U roku od npr. 5 minuta odgovori na što više pitanja u kvizu o nekoj knjizi ili knjigama
  c) Pogodi o kojoj se knjizi radi na temelju zadanog isječka iz knjige, te je izmijeni da što više nalikuje na neku drugu knjigu

  Ili, JOŠ BOLJE! Kako su svi Tragači iz Zadra, Bjelovara, Rijeke i Vinkovaca ( jel tako ili?) mogli bi Tragači iz jednog grada smisliti mini-natjecanje za određeni datum i postaviti ostalima, i tako se izmijenjivati i onaj “grad” (zapravo Tragači iz njega) dobivaju nagradu! Npr. Bjelovarčani prvi smisle i objave mini-natjecanje te npr. Riječani prvi odgovore, ona oni smišljaju i objavljuju (ali ne smiju sudjelovati jel znaju odgovore :mrgreen: ), pa Zadrani, pa Vinkovčani… Što kažete? :mrgreen:

 4. Malo sam pogriješila pa samo da se zna: “…i tako se izmijenjivati i onaj “grad” (zapravo Tragači iz njega) KOJI BUDU IMALI NAJVIŠE POBIJEDA dobivaju nagradu!” :mrgreen:

 5. Hvala svim Tragačima na prijedlozima. Svakako ih uzimamo u obzir pri izradi nove koncepcije Bloga. Hvala Rori na komplimentu da joj se Tragači sviđaju i ovakvi kakvi jesu. To nam je svima zagrijalo srca i stavilo osmijeh na lica i to onaj od uha do uha . 😀

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s