Dobrodošlica novim članovima uz mali podsjetnik na osnovna pravila ;)

 • Ako želiš biti Tragač i komentirati na ovom blogu moraš se prijaviti – ispuniti online Pristupnicu :).
 • Dobrodošli su članovi baš svih knjižnica u Hrvatskoj (da, da i školskih 😉 ).
 • Pristupnicu se ispunjava samo jednom!
 • Možeš se prijaviti samo s jednim imenom – tragačko ime s kojim nam se prvi put predstaviš na blogu više ne možeš mijenjati!
 • Kad napišeš svoj prvi komentar on neće odmah biti vidljiv na blogu – administratorice moraju prvo provjeriti tko to komentira pa ako je sve u redu komentar će odobriti.
 • Nakon što ti je jednom odobren komentar više nećeš morati čekati nego će tvoji komentari biti istog trena vidljivi svima – zato pazi što i kako pišeš (pripazi na pravopis 😉 ).
 • Bilo bi lijepo da se u Družionici novi članovi predstave društvu i potraže među starijim komentarima kako su se predstavili tragački starosjedioci :mrgreen: .
 • Da bi svima bilo lakše snalaziti se na blogu postovi koje objavljujemo grupiraju se u Kategorije. One su popisane u desnom stupcu bloga, a njihove opise otkrit ćeš ovdje: O kategorijama na Tragačima 2014.
 • Pazi gdje što pišešu svakoj se kategoriji priča o nekoj drugoj temi!
 • Komentare napisane na pogrešnom mjestu (npr. komentari o omiljenim pjevačima ispod posta o knjizi mjeseca ili pitanje Ima li koga na blogu? van Družionice i sl.) administratorice će obrisati.
 • I ne zaboravi: blog Tragači je dječji čitateljski blog što znači da je prvenstveno namijenjen razmjeni mišljenja djece o knjigama koje pripadaju dječjoj književnosti :mrgreen:

Obavezno pročitati ove postove:
Evo me na blogu – što sad?!
Blog bonton
O kategorijama na Tragačima 2014.

Ako smo nešto važno zaboravile napisati, hajde Tragači dodajte vi to u svojim komentarima ;)! :mrgreen:

Također, ako ti nešto nije jasno – pitaj u komentaru :)!

Oglasi

About Gradska knjižnica Zadar

www.gkzd.hr Gradska knjižnica Zadar središnja je zadarska posudbena narodna knjižnica, središte mreže zadarskih Knjižnica, ali i središte lokalne zajednice zbog velikog broja događanja koje prihvaća, pomaže ili samostalno organizira.

7 thoughts on “Dobrodošlica novim članovima uz mali podsjetnik na osnovna pravila ;)

 1. Evo me. Vidim da dosta Tragača (onih malo novijih) ne razumije kako promijeniti sličicu ispred komentara pa ću još jednom napisati upute.

  Za sve koji žele postaviti SLIČICU ISPRED KOMENTARA:
  (ovo nije vikanje nego isticanje) 😉

  1. u desnom stupcu crvenom su bojom označene kategorije. Odaberite onu pod nazivom Pravila i upute.
  2. Otvoriti će vam se stranica s postovima koji se ondje nalaze. Negdje na sredini stranice (Tamo nije samo onaj post koji vidite odmah na početku. Ako spustite stranicu vidjet ćete da ima više postova!) naći ćete post pod nazivom Kako promijeniti sličicu ispred komentara. Kliknite na post. Tamo je sve detaljno objašnjeno. 😀
  3. Nakon što pročitate upute za postavljanje sličice i nakon što sličicu postavite, pročitajte post koji se nalazi u istoj kategoriji iznad onog posta za mijenjanje sličice, a post se zove Obavijest Tragačima koji su promijenili sličicu ispred komentara. Tamo su daljnje upute o tome što treba napraviti kada želite napisati komentar.

  Knjižničarke su na spomenutim postovima sve lijepo opisale, ali pitajte ako imate kakvih problema. Sretno s postavljanjem slika! 😛 😀 🙂

  :mrgreen:

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s