D + D

Dana je bila na rubu suza. Nikad joj nije bilo jasno zašto se uvijek tako blesavo osjećala nakon razgovora s Davorom. I zašto su svi oni tako naglo i napeto završavali? Uvijek u nekoj bezrazložnoj svađici… Više neće s njim  razgovarati i dati se zafrkavati, odlučila je i požurila kući, zaboravivši i na knjižnicu, lektiru i Baltazara. Odnosno, te stvari više nisu bile važne. Bila je, ma bila je ljutita!

Što se potom dogodilo, pričat ću ti i to potanko znaj!

Davor joj se približio i obrisao pahulju snijega s nosa. Dana je stavila jedan svoj dlan na Davorov obraz, pokrivši pritom crveni trag koji je ostao od ruke Sitnookog, a drugim je u džepu stisnula jedan crvenosmeđ kesten… Netko se sjetio i ugasio lampaše. Snijeg je padao sve gušće i bjelinom sakrio kuće i automobile. Osjetila je Davorovu ruku na svojem desnom ramenu. Polako, sasvim polako krenuli su kroz snijeg i jedva vidljive platane.

Bila je to čarobna večer. Iako je hladnoća štipala, oni su osjećali samo toplinu koja je dolazila iz njihove nutrine…

Knjiga je ovo u kojoj je sve puno fantastike i pustolovine, ali se kroz cijelu priču proteže i priča o ljubavi između dvoje glavnih junaka Dane i Davora. Tragači, jeste li i vi doživjeli nešto slično? Ako još niste, nema veze, stignete. No, ljubav će sigurno jednog dana pokucati i na vrata vaših srdašaca. Ljubav nas grije, obasjava i pokreće. Ljubav je često inspiracija mnogim umjetnicima u njihovom stvaralaštvu.

Tragači, neka i vas osjećaj ljubavi pokrene na stvaranje :  sročite stihove s motivom ljubavi  ili napišite kratku ljubavnu priču i objavite ih u komentarima. 

 

Oglasi

91 thoughts on “D + D

    1. Danijela, svoje mišljenje o blogu možeš nam iskazati u nekom drugom postu, jer ti ovako nitko baš neće odgovoriti (osim mene, jer se ja vraćam na vrlo stare postove), tako da bi bilo bolje da nas posjetiš u Družionici ili na nekom drugom postu gdje je prikladno napisati takvo nešto.
      E, a da nam e predstaviš u Družionici? 😉

  1. LJubav je toplina koju osječamo prema svom partneru ili partnerici.
    Kad se zaljubiš ja bi rekla da onda živiš u oblacima, a to je istina.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s