Tko je to rekao?!

“Djevojčice ne dobivaju moćne fore.
Djevojčice dobivaju tihe, pristojne darove – slatke i dosadne.
Dječaci dobivaju zemljotresne darove.”

Sjećaš li se tko je to rekao?
Kako se Mibs osjećala kad je čula taj komentar?
Je li se Mibs složila s ovom tvrdnjom?

Što ti misliš – mogu li se djevojčice nositi sa jednako snažnim darovima kao dječaci?  I ne zaboravi navesti argumente ;)!

Oglasi

About Gradska knjižnica Zadar

www.gkzd.hr Gradska knjižnica Zadar središnja je zadarska posudbena narodna knjižnica, središte mreže zadarskih Knjižnica, ali i središte lokalne zajednice zbog velikog broja događanja koje prihvaća, pomaže ili samostalno organizira.

21 thoughts on “Tko je to rekao?!

  1. Tragači, sigurna sam da znate da rečenica počinje velikim slovom, a završava točkom, zar ne? Vi ste pametni knjigoljupci, pokušajte se pridržavati pravopisnih pravila! 🙂

  1. Krijesnice – zbog čega si zaključila kako je Mibs znala da je njen brat u pravu? Imaš li možda knjigu još uvijek kod sebe da se malo podsjetiš? Njihov ćeš dijalog pronaći na 9. stranici ;).

 1. To je rekao Roket, Mibs je bila uvrijeđena, kao što je Krijesnica već rekla… Ja još nisam sigurna koji je njezin dar, ( tek sam na 45 strani) ali ubrzo ću saznati!
  P.S. Tete knjižničarke, knjigu nisam stigla tako brzo pročitati (zbog škole i treninga) ali požuriti ću se!

  1. Bez brige Matovilko – znamo mi da vi svi imate puno obaveza oko škole i izvan škole, s roditeljima, prijateljima, djedovima i bakama 😉 … i baš nam je zbog toga jako drago što uspijete “ukrasti” malo vremena i za knjige koje nisu lektira! 🙂

 2. To je rekao njen stariji brat, a ona se osjećala tužnom i tješila se tako da mu je nabrojila neke primjere od djevojaka iz njihove obitelj koje imaju zakon dar!! 😛

 3. Ja ne vjerujem da cure dobivaju samo tihe i pristojne darove.Cure mogu imati jednako moćne darove kao i dečki (ili još i bolje).Djeca se različito nose sa svojim darovima zbog njihove osobnosti,a ne spola.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s