Evo što ćemo čitati tijekom listopada

Naslovnica knjige       Jesen je, žuto lišće šuška i otpada posvuda! Nadajmo se da neće i iz vaših knjiga ;)!
A za ovaj šuškavi mjesec smo evo odabrali još jednu uzbudljivu priču. Hmm… dobro, priznajemo – možda su i boje na naslovnici potaknule ovaj odabir 😉 …

Dar kao nijedan drugi nestrpljivo iščekuje Mibs, djevojčica koja će uskoro proslaviti svoj 13. rođendan. Baš na svoj trinaesti rođendan svaki je član njene obitelji otkrio kako posjeduje poseban talent: neki mogu pokrenuti oluju, neki pak imaju tu sreću da sve što krenu raditi uvijek ispadne potpuno savršeno… Uglavnom, svatko ima neku nadnaravnu sposobnost koju mora naučiti kontrolirati… I nitko ne zna što će Mibs otkriti!!!

Nažalost, Mibsino veselje kvari automobilska nesreća u kojoj njen tata gadno nastrada i pada u komu. Mibs sve svoje nade polaže u dar koji će dobiti – taj dar joj jednostavno mora pomoći spasiti tatu!
Odlučna da spasi oca ona se iskrada iz kuće i s namjerom da ode u bolnicu ulazi u neobičan autobus i započinje nezaboravno putovanje…

 

Klikom na logo tvoje knjižnice provjeri ima li koji slobodan primjerak ove odlične knjige :) :

           

              

Logo Gradske knjižnice Marka Marulića Split

 

Oglasi

About Gradska knjižnica Zadar

www.gkzd.hr Gradska knjižnica Zadar središnja je zadarska posudbena narodna knjižnica, središte mreže zadarskih Knjižnica, ali i središte lokalne zajednice zbog velikog broja događanja koje prihvaća, pomaže ili samostalno organizira.

62 thoughts on “Evo što ćemo čitati tijekom listopada

  1. Ne znam… Ali možeš dignuti knjigu Vidi duh! Ono što ste vi tragači tipkali! Možda bi vam je bilo dosadno čitati deset puta ali ja je namjeravam dignuti u što kraćem roku!

  2. Ajmo ovako! U subotu na ovom postu ću organizirati natjecanje! Znači! Subota u 10:15. Može? ovo sam napisala dva dana prije jer sutra možda neću biti na blogu. Bit će nekih desetak zadataka. Onaj tko mi želi malo pomoći oko zadataka neka se javi u družionici.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s