Vinkovačke glave pune mašte

Bok Tragači!

Evo našeg prvog kolektivnog javljanja iz Vinkovaca. Svi mi koji jako volimo Tragače članovi smo i dječjeg čitateljskog kluba GLAVA PUNA MAŠTE koji se redovito održava u našoj knjižnici već niz godina. Ime smo si dali na jednom od naših zajedničkih druženja.
Naša knjižnica nije velika, zapravo je mala, ali u njoj će te naći puno dobrih knjiga i što je najvažnije stalno stižu nove. Ima i posebno ime, zove se Dječja knjižnica mira. Već dugi niz godina naša knjižnica nije mjesto u kojem se samo posuđuju i vraćaju knjige, već mjesto svakodnevnog druženja i suradnje, širenja pozitivne energije i pružanja osjećaja dobrodošlice.

Svi smo ponosni da smo u knjižnicu počeli dolaziti još kao jako mali birajući slikovnice, a sada kad smo puno veći u knjižnici smo osim dobrih knjiga pronašli i dobre prijatelje.
U našoj knjižnici (a vjerujemo i vašoj ) možete čitati, pisati, maštati, pjevati, crtati, surfati i uvijek predlagati nešto novo.
Veseli nas što se na ovaj virtualni način možemo upoznati s vama knjigoljupcima iz cijele Hrvatske.
Šaljemo vam velike i široke pozdrave koliko je široka naša ravna Slavonija.

Oglasi

6 thoughts on “Vinkovačke glave pune mašte

  1. I ja mislim da se tamo super zabavljaju i drago mi je da im je lijepo. Mi u Splitskoj Gradskoj knjižnici Marka Marulića imamo sve što imaju i Vinkovčani, ali naša knjiižnica je velika pa mislim da ima više prilike za upoznavanje. Nažalost, puno ljudi više ne ide u knjižnicu, a oni koji idu samo “prelete” po knjižnici da jednu knjigu posude, a drugu vrate. Vinkovčani su SUPER!

  2. I ja mislim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s