Obavijest Tragačima koji su promijenili sličicu ispred komentara

Dragi naši Tragači, kad ste se prijavili na stranici http://www.gravatar.com kreirali ste svoj profil.

Sada je taj profil direktno povezan s WordPressom gdje se nalazi naš blog, a to znači da se morate ulogirati/prijaviti svaki put kada želite objaviti komentar i odlogirati/odjaviti nakon što završite!

Žao nam je što se to sad malo zakompliciralo, ali tako je to na internetu – stalno se nešto razvija, mijenja, nadopunjuje…

Komentiranje u 3 koraka:

1) Prije nego počneš pisati komentar ispod pravokutnika za tekst klikni na WordPressovu plavu ikonicu .

2) Kad klikneš na ikonicu otvorit će se prozorčić (slika dolje) u kojem trebaš upisati e-mail adresu i lozinku s kojima si kreirao Gravatar profil i promijenio sličicu. Ako želiš pisati više komentara prije nego klikneš na dugme Prijavi se, klikni u mali kvadratić ispred teksta Zapamti me:

3) Sada napiši i objavi svoj komentar (ako se ne pojavi odmah znači da ga mora pregledati administrator), prosurfaj po blogu, ali ne zaboravi se odjaviti prije nego odeš!!!

ZAPAMTI: Sve dok se ne odjaviš s bloga ispod pravokutnika za pisanje komentara pisat će pod kojim si imenom prijavljen. Kada želiš otići s bloga trebaš ispod pravokutnika za komentiranje kliknuti na tekst Log Out .

Oglasi

About Gradska knjižnica Zadar

www.gkzd.hr Gradska knjižnica Zadar središnja je zadarska posudbena narodna knjižnica, središte mreže zadarskih Knjižnica, ali i središte lokalne zajednice zbog velikog broja događanja koje prihvaća, pomaže ili samostalno organizira.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s