Ben VS Raymond

U romanu upoznajemo dva dječaka Bena i Raymonda. Jedan je plemenitog roda, a drugi sasvim običnog, jedan živi s mamom i tatom, drugi ima samo baku, jedan živi u obilju i bogatstvu, a drugi  kao sluga, jedan je skroman, a drugi rastrošan, jedan je razmažen i uobražen, a drugi odgovoran i samostalan, jedan je dobrodušan, a drugi ohol.

Zadatak : povežite nabrojane karakteristike s pravim dječakom, a zatim ih usporedite!  😉

Koji bi dječak radije bila/bio? Objasnite nam svoj odabir! 🙂

Oglasi

13 thoughts on “Ben VS Raymond

 1. Ben ima samo baku,živi kao sluga,skroman je,odgovoran je,samostalan i dobrodušan.Radije bih bila Ben zato što je on bolji i plemenitiji od Raymonda.
  🙂
  😉

 2. Ben ima samo baku,živi kao sluga,skroman je,odgovoran je,samostalan i dobrodušan. On je dobar dječak i radije bi bila on nego Raymond jer je on ohol i bezobrazan. Raymond se ponaša kao da je princ i zato je mene iznenadilo što je Ben bio princ

  😀

   1. Radije bih bila Ben,jer je iako je siromašan,plemenit je i dobar prema svima,ne očekuje mnogo od drugih.Raymond je ohol i bezobrazan prema svima,suprotno od Bena želi sve i sve dobije! 🙂

 3. Ben je plemenit, skroman i samostalan. Raymond je oholi cmizdravac koji je umišljena babica. više bi htjela biti Ben jer je on dobrodušan po svojoj dobroti.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s